Pont de Deulin Camping

Familiecamping
in de Belgische Ardennen

Goed gezelschap en een uitzonderlijke service wachten je op onze familiecamping in de Belgische Ardennen.

Na een speurtocht van zeven maanden door Frankrijk en Spanje vonden wij deze bijzonder geschikte camping midden in de prachtige natuur van de Ardennen. Daar zijn wij erg trots op en heel blij mee. Door onze zoektocht ondervonden wij wat belangrijk is voor een camping: hij moet de bezoeker écht vakantie bieden. Wij bezorgen je heerlijke dagen op onze camping: of je nu gelukzalige rust zoekt of lekker actief bezig wilt zijn samen met je partner, je gezin, vrienden of vereniging.Wij hebben één basisregel: Als we kunnen helpen, dan doen wij dat!

Als je wilt, helpen wij je op weg en maken we samen een onvergetelijke herinnering van je verblijf op onze camping.   

Culinair

Een lekker hapje Een lekker ontbijt op de camping zelf, een feestelijk barbecuefestijn voor iedereen én een broodjesservice: wij bieden onze gasten tal van mogelijkheden om ook culinair te genieten. Ontdek onderaan meer informatie over onze ontbijt- en broodjesservice of barbecuemogelijkheden. Bij de reservering kan je reeds doorgeven van welke service je wil genieten, maar ook tijdens je verblijf staan we voor je klaar!

Faciliteiten

ontbijt
Ontbijt en broodjesservice
Geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijt of een lekker broodje, verzorgd door Pont De Deulin. Zo blijf je lekker in vakantiestand!
Barbecue huren
Barbecue huren
Zin om te barbecueën maar zie je op tegen de rompslomp? We zorgen voor een barbecue naar maat. Ook huren van enkel het barbecuetoestel is mogelijk.
Kampvuur
Kampvuur
Iedere avond stellen wij één kruiwagen hout ter beschikking voor een gezellig gemeenschappelijk kampvuur. Meer hout nodig? Voor 5 euro krijg je een extra kruiwagen.
Open gezinsweide
Open gezinsweide
Ideaal voor gezinnen met kinderen: geen hegjes, geen zicht op zwemwater. In deze open sfeer leggen kinderen snel contact met leeftijdgenootjes.  
Apart gelegen groepsterrein
Groepsterrein
Het groepsterrein ligt op dezelfde oever net aan de andere kant van de brug. Ideale plek voor scholen, scouts en verenigingen. We weigeren groepen die door overmatig drinken of lawaai of om het even waardoor onze camping overlast aandoen. Desnoods wordt die groep verwijderd van de camping.  
Taverne en terras
Taverne en terras
Welkom in onze sfeervolle taverne met terras! Onze keuken bereidt snacks, broodjes, salades, spaghetti, spareribs, stoofvlees… Beperkte kaart met eenvoudige maar smakelijke gerechten.
Zwemwaterzone met privé waterzuivering
Zwemwaterzone
Onze eigen waterzuiveringsinstallatie reinigt water van de Ourthe waardoor ons campingterrein een veilige en aangename zwemwaterzone is.
Speeltuin met trampoline
Speeltuin met trampoline
Vanuit het terras en de gezinsweide is er een rechtstreekse toegang tot de speeltuin met trampoline. Zo kunnen de kinderen zich sportief uitleven!
Uitstekende sanitaire voorzieningen
Uitstekende sanitaire voorzieningen
Ons goed onderhouden sanitair levert ook wárm water. Om te douchen heb je geen muntjes nodig. Wasmachine en droger aanwezig!
Ruime privéplaatsen direct aan de rivier
Privéplaatsen direct aan de rivier
Kom helemaal tot rust op onze ruime privéstaanplaatsen direct aan de Ourthe. Deze terreinen met prachtig uitzicht zijn erg gegeerd, boek dus zeker op tijd!
Toeristische informatie en tips
Toeristische informatie en tips
Bij aankomst krijg je een gids vol informatie over de streek, je ontdekt zelfs lokale marktjes en brocante. Sla de uitgebreide folderkast bij de receptie niet over!
Tickets voor sportieve en recreatieve activiteiten (kano) bij de receptie verkrijgbaar
Tickets voor sportieve en recreatieve activiteiten bij de receptie verkrijgbaar
In het ticketbureau aan de receptie kan je tal van sportieve en recreatieve activiteiten boeken. Zo begin je zonder wachttijden aan je uitstap!