Pont de Deulin Camping

Familiecamping
in de Belgische Ardennen

Goed gezelschap en een uitzonderlijke service wachten je op onze familiecamping in de Belgische Ardennen.

Na een speurtocht van zeven maanden door Frankrijk en Spanje vonden wij deze bijzonder geschikte camping midden in de prachtige natuur van de Ardennen. Daar zijn wij erg trots op en heel blij mee. Door onze zoektocht ondervonden wij wat belangrijk is voor een camping: hij moet de bezoeker écht vakantie bieden. Wij bezorgen je heerlijke dagen op onze camping: of je nu gelukzalige rust zoekt of lekker actief bezig wilt zijn samen met je partner, je gezin, vrienden of vereniging. Wij hebben één basisregel: Als we kunnen helpen, dan doen wij dat!

Als je wilt, helpen wij je op weg en maken we samen een onvergetelijke herinnering van je verblijf op onze camping.   

Camping

Familiecamping

Onze familiecamping bestaat uit plaatsen aan de rivier, plaatsen niet aan de rivier en de open gezinsweide. Op de open gezinsweide zijn geen hegjes en geen zicht op het water (veiliger voor kleinere kinderen). Hier heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Groepsterrein

Het groepsterrein ligt op dezelfde oever net aan de andere kant van de brug. Ideale plek voor scholen, scouts en verenigingen. We weigeren groepen die door overmatig drinken of lawaai of om het even waardoor onze camping overlast aandoen. Desnoods wordt die groep verwijderd van de camping.

Glamping

Tijdens de zomermaanden juli en augustus kan u bij ons terecht in 1 van de 3 luxe safaritenten. De safaritenten zijn gelegen aan het water, voorzien van al het nodige om er een onvergetelijke vakantie van te maken.                  

Faciliteiten

ontbijt
Ontbijt en broodjesservice
Geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijt of een lekker broodje, verzorgd door Pont De Deulin. Zo blijf je lekker in vakantiestand!
Barbecue huren
Barbecue huren
Zin om te barbecueën maar zie je op tegen de rompslomp? We zorgen voor een barbecue naar maat. Ook huren van enkel het barbecuetoestel is mogelijk.
Kampvuur
Kampvuur
Iedere avond stellen wij één kruiwagen hout ter beschikking voor een gezellig gemeenschappelijk kampvuur. Meer hout nodig? Voor 5 euro krijg je een extra kruiwagen.
Vespaverhuur
Vespaverhuur
U kan bij een Vespa huren voor een hele of halve dag. Geniet van de prachtige natuur en het glooiende landschap.
 
Taverne en terras
Taverne en terras
Welkom in onze sfeervolle taverne met terras! Onze keuken bereidt snacks, salades, spaghetti, spareribs, stoofvlees… Beperkte kaart met eenvoudige maar smakelijke gerechten.
Zwemwaterzone
Zwemwaterzone
Onze eigen waterzuiveringsinstallatie reinigt water van de Ourthe waardoor ons campingterrein een veilige en aangename zwemwaterzone is.
Speeltuin met trampoline
Speeltuin met trampoline
Vanuit het terras en de gezinsweide is er een rechtstreekse toegang tot de speeltuin met trampoline. Zo kunnen de kinderen zich sportief uitleven!
Uitstekende sanitaire voorzieningen
Uitstekende sanitaire voorzieningen
Ons goed onderhouden sanitair levert ook wárm water. Om te douchen heb je geen muntjes nodig. Wasmachine en droger aanwezig!
Tickets voor sportieve en recreatieve activiteiten bij de receptie verkrijgbaar
Tickets voor sportieve en recreatieve activiteiten bij de receptie verkrijgbaar
In het ticketbureau aan de receptie kan je tal van sportieve en recreatieve activiteiten boeken. Zo begin je zonder wachttijden aan je uitstap!